Oltári Mozi - esküvői videó csomag csodaképek
Esküvői filmek és fényképek egy csomagban.
 
BOLDOGSÁGNAP CSOMAG (részletekért kattints!) és esküvői fotográfia a ZALAFOTO segítségével kreatív nappal. 
 
Több mint 5 éve dolgozunk össze, 3 éve pedig közös irodát is üzemeltetünk a Zalafoto csapatával. Természetesen, ha már megvan a fotósotok nagyon szívesen dolgozunk vele is, de, ha még nem született meg a döntés, több okból is érdemes átgondolni:
 
Egy összeszokott fotós-videós csapat legnagyobb előnye, hogy harmonikusan összedolgoznak értetek és a  pillanaitokért. Persze, ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy nagyon ritkán (szinte sosem) volt, hogy zavartuk volna egymás munkáját  a “külsős” fényképész kollégákkal, legtöbb esetben jól kijövünk és megtaláljuk a közös hangot és lehetőségeket.
 
A közös csomagunk árengedményt és egy totálisan összeszokott csapatot  biztosít, hogy mind a kreatív napon, mind az esküvőtök napján tökéletes anyagok készülhessenek. 
 
Néhány részlet a fotózásról: 
A videóval párhuzamosan készülnek Rólatok a riportfelvételek, egész nap, darabszám megkötés nélkül. Ezek száma  az események függvényében változik, nagyságrendileg 800-1500 db fénykép várható a Napotokról. A csomag tartalmazza a kreatív napi fotózást is, amikor autóba ülünk és elutazunk egy általatok kedvelt helyszínre, ahol szebbnél szebb képek készülnek rólatok. Ezek stílusa nagyban függ Tőletek és attól, hogy kik is vagytok, mi áll hozzátok közel. Cirka 40 db retusált, magazin minőségű kép készül aznap rólatok, a ruhátokról, a szerelmetekről.  A képeket digitálisan adjuk át, pendrive -on, valamint kaptok egy prémium minőségű fotókönyvet a kreatív nap képeivel. 
 
 
 
A csomag ára: 500.000 Ft helyett: 420.000 Ft-tól
 
A végleges ár függ a forgatási napok számától, valamint 150 km távolság felett az esetleg utiköltségtől.
 
 
Zalafoto - esküvői fotó