how to make a site for free

ha még nem teljes a csapatotok!

akiket szívből ajánlunk!

Mobirise

a mulattsághoz:

Ha még nem tudjátok ki vezényelje le a Nagy Napotokat Kancsal Péter VŐFÉLY munkásságában még nem csalódtunk. Az első képen látható ahogy éppen gaál szabival együtt szolgáltatják a jó kedvet. Szabit fáradhatatlan zenésznek ismerjük, aki néha trombitát húz elő, olykor rock n' rollra ráz és persze mulattat, ha épp az kell. ő gásza party music néven lelhető fel.

Mobirise

sminkes a háznál:

ha sminkesre lenne szükségetek már több alkalommal dolgoztunk együtt, sőt fotóztuk modelljeit Ginának.

Gina kérésre házhoz megy és persze, nem csak a menyasszonyi sminket készíti el. kényelmes tud lenni, ha az örömanyák vagy tanúk egy helyen a készülődés közepette nem kizökkenve a pörgésből megkapják ünnepi sminkjüket. ginát MAGYAr GEORGINA MAKEUP ARTIST néven talájátok.

Mobirise

szívhezszóló szertartás:

"Mi a titka az egyszeri, megismételhetetlen csoda születésének? Az, hogy nem bízod a véletlenre hogy sikerül! Keressetek bátran, ha szeretnétek egy csodálatos élmény során újra átélni a legfontosabb momentumokat! Végigvezetlek Benneteket azon az úton, amely a készülődéseteket romantikus, minőségi idővel tölti meg... Idézzük fel közösen az előkészületek heteiben, hónapjaiban a legszebb, legromantikusabb, legmeghatározóbb, és legviccesebb pillanatokat, melyeket ott a Nagy Napon megosztunk szeretteitekkel is, hogy megértsék mi az az erő, mely minden örömteli és kihívásokkal teli percben is összeköt Benneteket! Esküvőtök napján születik egy életre szóló emlék, melyet személyesen számotokra komponált szimbolikus szertartással és zenei hatásokkal teszünk felejthetetlenné! Azonban kérlek, csak akkor keressetek, ha nem sajnáljátok rá az időt és energiát, mert a csoda megszületésében minden részlet számít! "
Érdeklődj szabad dátumról honlapomon: www.micsodaeskuvo.hu 

Mobirise

torta és desszertasztal:

az esküvői torta az est ékessége. ha jól válaszatjátok kit kértek meg, hogy megsüsse, bizony mindenki ámulni fog a felvételeken is csodásan mutatnak és biztosan elfogy jó része, mire véget ér az éjjel. exkluzív desszert szalon néven működik Zalaegerszegen egy picike kis üzlet. én csak annyit ajánlok, mielőtt döntetek keressétek meg őket is.

Mobirise

virágok mindenhol:

mikor mi a helyszínre érünk általában a virágosok már végeztek és elmentek onnét, így nekünk már csak a kész munkájukat kell megörökíteni, ezért sokszor nem is tudom kinek a művei láthatók a dekorációban, vagy az autó orrán. aztán egy véletlen folytán, egy beszélgetés alatt megtudtam, hogy bizony nagyon - nagyon sokszor Móni keze volt a dologban. nagyon kedves személyiség, szerintem szeretni fogjátok. KONKOLY VIRÁGMŰHELY néven keressétek!

Mobirise

bevonolni zongorajátéra:

a vőlegény már bevonult az oltárhoz. izgalommal teli puszival elköszönt kísérőjétől és várja menyasszonyát. a násznép áll, mindneki figyel, a mobilok kézben, mindenki fotózik. lágy zongorajáték kezdőik. a menyasszony megjelink. kísérőjébe karolva, virággal a kezében. mindenki őt figyeli, a zongora kíséri a lépéseit ahogy odaér választottjához.

Kendik petivel első találkozásunk alatt baráti viszonyba kerültünk. Művészlélek akinek a hangszere a életformája. keressétek bátran és biztosan felejthetetlen pillanatokat szerez majd nektek a bevonulások alatt, vagy az állófogadás alkalmával. 
KENDIK PÉTER PIANIST