Oltári Mozi - esküvői videó csomag - Alapcsomag
Minden esküvő más és más. Tele izgalommal, nevetéssel, tánccal és örömmel. Amikor megérkeznek a rég nem látott rokonok, amikor a gyerekek futkároznak körülöttünk, ahogy elkezdtek táncolni a vendégeitek körében. Amikor ők is beszállnak a táncba. A koccanó poharak és a velük csattanó csókok. A magasba szálló lufik, vagy épp a konfetti ágyúk durranása. A csodás balatoni panoráma, vagy éppen a helyi kisvendéglő otthonos bája. Az oltárnál elguruló gyűrű, vagy egy apai köszöntőbeszéd útravalónak… 
Ezerféleképpen álmodhatjuk vagy élhetjük meg a Nagy Napot. Mindannyian mások vagyunk és éppen ez az amiért nincs két egyforma film sem. 
Az alapcsomagban reggeltől kísérünk és figyelünk Titeket, hogy minden egyéni kis pillanat, minden fontos esemény, beszéd, vagy mozdulat filmre kerülhessen és húsz-harminc év múlva és örömmel tudjátok újra átélni a Napotok minden mozzanatát. 
 
2 film készül a felvett anyagból: 
 
rövidfilm: 5-10 perces összefoglaló a Nagy Nap minden fontos pillanatáról, aláfestő zenével, részletekkel a beszédekből, animált feliratokkal és sok-sok minőségi apró részlettel. 
nagyfilm: körülbelül másfél órás videó, váltott kameraszögek használatával. A szertartások, a táncaitok, a beszédek ebben mind szerepelnek teljes egészében, úgy ahogy megtörténtek. 
 
Az egész napos eseményvideózás ára:  255.000 Ft – tól 

A végleges ár függ a forgatási napok számától, valamint 150 km távolság felett az esetleg utiköltségtől.