Oltári Mozi

Mi az OLTÁRI MOZI?

Esküvői videózni sokféle képen lehet. Amikor nekiálltunk az Oltári Mozinak egyetlen egy cél vezérelt minket: elérhetővé tenni a minőségi filmkészítést a Nagy Napról. Hogy amikor majd sok – sok év múlva visszanézitek, ne csak azt lássátok mi történt, hanem érezzétek újra a hangulatot, az izgalmakat és az örömöt. A filmeket mindig ennek a szellemiségnek a nyomán készítjük. Visszaadni minden érzést. 

Merre tartunk?

Az évek során csiszolódtunk mi is és bizony tudássá vált az a rengeteg felhalmozódott élmény amit megéltünk Veletek.
Így vált a csapatunk rutinossá, gyakorlatiassá. Az este nem rólunk szól, ezért mindig arra törekszünk, hogy észrevétlenül végezzük a munkánkat, bár igazság szerinte, sokszor nagyon jó kapcsolat alakul ki a párok és a csapat között. 

Mivel dolgozunk?

Mint minden nulláról induló vállalkozás, Mi is a bevételeink nagy részét arra fordítjuk, hogy az elérhető legjobb technikák nyújtotta biztonságban dolgozhassunk.
Super 35mm-es kameráink biztosítják a filmélményt, drónunk, lámpáink, mikrofonjaink mind – mind a vezető márkák termékei. 

A csapatunk:

Team Member

Nyakas Viktor

Fotográfus +36204158658

Nyakas Viktor

Fotográfus

Viktor csapatunk fotósa, akire bátran bízhatjuk a kamerát is, ha szükséges. Weblap-fejlesztőként szívesen elkészíti Nektek saját oldalatokat a Nagy Napról.

Team Member

Horváth Szabolcs

Vágó, Operatőr +36706079638

Horváth Szabolcs

Vágó, Operatőr

Fő kapcsolattartóként minden esetben egyeztet Veletek a Filmetek stílusáról, hosszáról, a helyszínekről és az egyéni igényekről. Fő munkaterülete a vágóasztal, de a kamerák mögött is biztos kézzel helytáll. 

Team Member

Ódor Zsolt

Operatőr, drón-kezelő +36707032993

Ódor Zsolt

Operatőr, drón-kezelő

Zsolt a drónok szerelmese hivatásos fotós és szorgalmas operatőr. Akkor nyugodt amikor kigyullad a felvételt jelző piros lámpa.