Oltári Mozi - esküvői videó csomag - Szerelemfilm
Szerelemfilm 🙂  Imádjuk ezt a szót, épp annyira, mint azt amit jelent. Mindent elmesélünk amit csak lehet Rólatok, a családotokról, a körülményeitekről, a szerelmetekről.
A szerelem, nem csak úgy megtörténik. Nagyon sok apró részlet együttállása szükséges ahhoz, hogy Te és Ő megtaláljátok egymást. A nagy találkozást rengeteg odafigyelés, izgalom és kaland követi, amíg eljuttok a Nagy Napig.  
 
Meséljétek el! 
 
A Szerelemfilm összetett, teljes mértékben egyedi vállalkozás, melyet sok beszélgetés előz meg.
Közösen mutatjuk be a Ti történeteteket. Milyen szép lesz visszanézni majd a 20 évvel ezelőtti önmagunkat, tele ambícióval, várva a közös élet minden kihívását és szépségét?!
 
A Szerelemfilm 3 forgatási nap alatt készül el. 
 
Az első alkalommal egy riport készül rólatok. Nem kell félni tőle, Mi irányítjuk a beszélgetést. Először párban teszem fel a kérdéseket. Meséljétek el, hogyan találkoztatok? Mit éreztetek amikor még csak néztétek egymást? Hogy történt az első randevú? 
Utána külön-külön is felteszek kérdések, de ezek már bensőségesebbek. 
A válaszokat a párotok a filmen fogja újra látni. Mit szeretek a másikban, miért tudom, hogy Ő az? Hogy képzelem el a jövőt Vele? 
 
második alkalom a Nagy Napotok, amikor mindent felveszünk ami csak megtörténik. 
 
A harmadik alkalom a Kreatív nap. Itt készül rengeteg gyönyörű vágókép rólatok többnyire az esküvői ruhátokban: egy csók a naplementében, egy tánc az öreg tölgy alatt, séta a Duna parton. A felvételek dinamikája Tőletek függ. Lehet gyönyörű, lehet vidám, vicces, lehet gyors vagy éppen lassú. Mire ide elérünk már ismerjük egymást annyira, hogy biztosan olyan felvételek készülnek amik a leginkább illenek hozzátok. 
 
Amint ezek a felvételek elkészülnek a vágóasztalon megszületik a Ti filmetek.  A zenék, a hangulat, az üzenet mind Titeket mutat be a lehető legpontosabban.  
 
Így áll össze a Szerelemfilm. Az esküvőtök napjával, beszélgetéssekkel, üzenetekkel, minőségi vágóképekkel és mindennel, amik igazán Ti vagytok. Másfél óra színtiszta szerelem, ami csak Rólatok szól. 
 
A Szerelemfilm ára: 325.000 Ft -tól