Oltári Mozi - esküvői videó csomag - Boldogságnap
A legnépszerűbb csomag, ez nem vitás! 
Az esküvő napján túl, külön napon történő felvételkészítés. Ha láttátok a referenciáinkat, akkor biztosan találkoztatok már, olyan videóval, ahol a párok mesélnek magukról, vagy az esküvőn történtekről. Ezeket a felvételeket is mind a kreatív nap alkalmával fesszük fel. Persze ez csak opció, tudom, hogy nem mindenki szeret beszélni, viszont nagyon szépen díszítené a filmet egy Badacsonyi naplementében elcsattant csók, vagy akár az Örségben egy közös séta. 

Minden pár más és más. Ezt az egyediséget megmutatni egyetlen napban nem lehet. 
Akár lovagolni szerettek, akár a kutyátokkal túrázni vagy csak borozni a Csobánc árnyékában, kettesben eltűnni a világ elől, vagy régi épületek nagyságát csodálni, az mind Ti vagytok.  A kreatív nap intimebb, így a filmetek is sokkal személyesebbé válik. Egy csók a Gulácson, egy ölelés a Rába partján, egy tánclépés a kávási tájházaknál, gyűrűk a balatoni naplemente fényében. Akár az esküvői ruhátokban, akár csak csiniben készülnek a felvételek annyi biztos, rengeteg pluszt adnak a kisfilmeteknek, ami így válik igazi filmes élménnyé. 

Mint minden kétszemélyes csomag esetében, így itt is fontos elmondanunk, hogy a munkánk nem abból áll, hogy megyünk utánatok egy kamerával és lesz ami lesz. A helyszíneket gondosan bevilágítjuk, bemikrofonozzuk, a lakodalom alatt színekkel festjük a táncparkettet, igény esetény füst/szélgépet viszünk, hogy minél szebb és minél különlegesebb képek készüljenek. Nem szimplán esküvői videót készítünk, hanem leforgatjuk a szerelmetek filmjét.
 
2 film készül a felvett anyagból: 
 
rövidfilm: pár perces összefoglaló a Nagy Nap minden fontos pillanatáról. 
nagyfilm: körülbelül másfél órás videó, váltott kameraszögek használatával. A szertartások, a táncaitok, a beszédek ebben mind szerepelnek teljes egészében, úgy ahogy megtörténtek. 
 
Az egész napos eseményvideózás és a kreatív napi forgatás:  345.000 Ft – tól 
 
A végleges ár függ a forgatási napok számától, valamint 150 km távolság felett az esetleges utiköltségtől. Távolságon belül, egy napos forgatással   (készülődéstől, menyecske tánc végig) plusz külön napon történő kreatív felvételekkel  a végleges ár 345.000Ft