Oltári Mozi - esküvői videó csomag csodaképek

Esküvői fotócsomag és esküvői filmek egyben. 
 
A alapcsomag tartalma és esküvői fotográfia a ZALAFOTO segítségével.
 
Több mint 6 éve dolgozunk csapatban, 4 éve pedig közös irodát is üzemeltetünk a Zalafoto csapatával. Természetesen, ha már megvan a fotósotok nagyon szívesen dolgozunk vele is, de, ha még nem született meg a döntés, több okból is érdemes átgondolni:
 
Egy összeszokott fotós-videós csapat legnagyobb előnye, hogy harmonikusan összedolgoznak értetek és a  pillanaitokért. Persze, ehhez azt is hozzá kell tenni, hogy nagyon ritkán (szinte sosem) volt, hogy zavartuk volna egymás munkáját  a “külsős” fényképész kollégákkal, legtöbb esetben jól kijövünk és megtaláljuk a közös hangot és lehetőségeket.
 
A közös csomagunk árengedményt és egy totálisan összeszokott csapatot  biztosít, hogy mind a kreatív napon, mind az esküvőtök napján tökéletes anyagok készülhessenek.
 
Mint minden kétszemélyes csomag esetében, így itt is fontos elmondanunk, hogy a munkánk nem abból áll, hogy megyünk utánatok egy kamerával és lesz ami lesz. A helyszíneket gondosan bevilágítjuk, mikrofonozzuk, a lakodalom alatt színekkel festjük a táncparkettet, igény esetény füst/szélgépet viszünk, hogy minél szebb és minél különlegesebb képek készüljenek. 
Nem szimplán esküvői videót készítünk, hanem leforgatjuk a szerelmetek filmjét.
 
Néhány részlet a fotózásról: 
A videóval párhuzamosan készülnek Rólatok a riportfelvételek, egész nap, darabszám megkötés nélkül. Ezek száma  az események függvényében változik.  Opcionálisan kérhető a kreatív napi fotózás/videózás is, amikor autóba ülünk és elutazunk egy általatok kedvelt helyszínre, ahol szebbnél szebb képek készülnek rólatok. Ezek a helyszínek tényleg bárhol lehetnek, akár a balatonon, akár az alpokban, ez csakis tőletek függ. Körülbelül 40 db retusált, magazin minőségű kép készül aznap rólatok, a ruhátokról, a szerelmetekről.  A képeket digitálisan adjuk át, pendrive -on,valamint  opcionálisan elérhető  néhány különlegesség mint például a premium minőségű fotókönyv, az instax kamera emlékkönyvel és kiegészítőkkel, vászonképek, nagy méretű nyomatok. 
 
 
 
A csomag ára: 550.000 Ft
 
 
opcionálisan kérhető kreatív felvételek: 
 
Kreatív magazinfotózás: 50.000 Ft / 50 kép 
(ez az ajánlat, csak a csomagban érvényes, csomagon kívül 120.000 Ft / 50 kép)
 
Kreatív videófelvételek, beszélgetések: 50.000 Ft / alkalom
(nagyjából 3 óra forgatás, plusz utazás)
 
 
Zalafoto - esküvői fotó