Egész nap veletek!

Jó film csak úgy készülhet, ha ott vagyunk mindenhol és látunk mindent ami veletek történik a Nagy Napon. Ezért minden esetbe az a lehető legjobb, ha végig kísérhetünk Titeket, már a készülődéstől.
 
csak pár pillanat amíg felvesszük ahogy készül a hajad, vagy ahogy felkerül a smink, persze, hogy nem ez a nap legfontosabb része, de majd amikor 10 év múlva újranézitek közösen az esküvői videót így kaptok teljes képet és bizony egy-egy bensőséges mondat, vagy őszinte sóhaj olykor pont a fodrász székben hagyja el a szánkat.

Több szem
többet lát!

Tudjuk, hogy nem mondunk újat, de örök igazság. Nagyobb létszám felett, bizony elkél a segítség, de szerencsére a csapat nagy létszámmal is munkába tud állni, ha szükséges. Így biztosan nem maradunk le semmiről. 


A szárnyak, repülés közben nőnek!

A drón használat minden esetben díjmentes, de feltételekhez kötött. A szelet elviseli, de az eső nem a barátja, ezért csak száraz időben tudjuk használni.
Szertartások alatt semmiképpen sem ajánlott mivel hangosak és biztosan kizökkentenének titeket. viszont, ha a feltételek adottak és senkit nem zavarunk vele, nagyon szívesen felküldjük a magasba, hiszen egy – egy légifelvétel jelentősen megszínesíti az esküvői filmeteket!