Oltári Mozi - esküvői videó csomag - Szerelemfilm
Szerelemfilm 🙂  Imádjuk ezt a szót, épp annyira, mint azt amit jelent. Mindent elmesélünk amit csak lehet Rólatok, a családról, a körűlményeitekről, a szerelmetekről.
A szerelem, nem csak úgy megtörténik. Nagyon sok apró részlet együttállása szükséges ahhoz, hogy Te és Ő megtaláljátok egymást. A nagy találkozást rengeteg odafigyelés, izgalom és kaland követi, amíg eljuttok a Nagy Napig.  
 
Meséljétek el! 

Ha nagyon egyszerűen szeretném elmondani, akkor azt írnám, hogy a szerelem film nem más mint, esküvői filmkészítés, jegyes felvételek készítése, és kreatív napi felvételek készítése. Beszélgetés rólatok, Veletek. A család bemutatása. Egy szerelmi dokumentumfilm. 

 
A Szerelemfilm összetett, teljes mértékben egyedi vállalkozás, melyet sok beszélgetés előz meg.
Közösen mutatjuk be a Ti történeteteket. Milyen szép lesz visszanézni majd a 20 évvel ezelőtti önmagunkat, tele ambícióval, várva a közös élet minden kihívását és szépségét?!
 
A Szerelemfilm 3 forgatási nap alatt készül el. 
 
Az első alkalommal egy riport készül rólatok. Nem kell félni tőle, Mi irányítjuk a beszélgetést. Először párban teszem fel a kérdéseket. Meséljétek el, hogyan találkoztatok? Mit éreztetek amikor még csak néztétek egymást? Hogy történt az első randevú? 
Utána külön-külön is felteszek kérdések, de ezek már bensőségesebbek. 
A válaszokat a párotok a filmen fogja újra látni. Mit szeretek a másikban, miért tudom, hogy Ő az? Hogy képzelem el a jövőt Vele? 
 
második alkalom a Nagy Napotok, amikor mindent felveszünk ami csak megtörténik. 
 
A harmadik alkalom a Kreatív nap. Itt készül rengeteg gyönyörű vágókép rólatok többnyire az esküvői ruhátokban: egy csók a naplementében, egy tánc az öreg tölgy alatt, séta a Duna parton. A felvételek dinamikája Tőletek függ. Lehet gyönyörű, lehet vidám, vicces, lehet gyors vagy éppen lassú. Mire ide elérünk már ismerjük egymást annyira, hogy biztosan olyan felvételek készülnek amik a leginkább illenek hozzátok. 
 
Amint ezek a felvételek elkészülnek a vágóasztalon megszületik a Ti filmetek.  A zenék, a hangulat, az üzenet mind Titeket mutat be a lehető legpontosabban.  
 
Így áll össze a Szerelemfilm. Az esküvőtök napjával, beszélgetéssekkel, üzenetekkel, minőségi vágóképekkel és mindennel, amik igazán Ti vagytok. Másfél óra színtiszta szerelem, ami csak Rólatok szól. 

Mint minden kétszemélyes csomag esetében, így itt is fontos elmondanunk, hogy a munkánk nem abból áll, hogy megyünk utánatok egy kamerával és lesz ami lesz. A helyszíneket gondosan bevilágítjuk, bemikrofonozzuk, a lakodalom alatt színekkel festjük a táncparkettet, igény esetén füst/szélgépet viszünk, hogy minél szebb és minél különlegesebb képek készüljenek. Nem szimplán esküvői videót készítünk, hanem leforgatjuk a szerelmetek filmjét.
 
A Szerelemfilm ára: 355.000 Ft -tól