Csomagajánlatok

film alap

Bár ez a csomag az “alap”, nem ad minőségben kevesebbet társainál.
A felvett anyagokból 2 film készül:
RÖVIDFILM:
Zenés összefoglaló film a Nagy Napról ami elsősorban a hangulatot hivatott visszaadni. A beszédekből csak néhány részlet kerül bele. Hossza kb 4-10 perc.
NAGYFILM:
A szertartások, beszédek teljes egészében szerepelnek. A filmek struktúrája egyedi. Főcímet, átvezető montázsokat, zenés hangulati elemeket ugyanúgy tartalmaz mint a rövidfilm.

195.000 ft

Film plusz

Mindent tartalmaz amit az alapcsomag, kiegészítve a KREATÍV NAP adta lehetőségekkel.
kreatív napon autóba ülünk, elmegyünk egy számotokra kedves helyre (pl. az első csók vagy a  lánykérés helyszínére) ahol készítünk rólatok néhány fantasztikus felvételt, amik majd a kisfilmeteket színesítik. persze, ez plusz utazás, fodrász és smink, de higgyétek el: megéri!a rövidfilm.

210.000 ft

Film & Kép

Ez a mi kedvezményes ajánlatunk azoknak akik a filmet és a fotókat is velünk szeretnék elkészíttetni.
tartalmazza a film plusz csomagot, és az esküvői fotós kollégánk munkáját, aki egész nap kísér titeket rengeteg riportképet készítve rólatok, majd és velünk tart a kreatív napi fotó – videó készítésben.
 
ha szeretnétek látni néhány munkáját a zalafoto.hu oldalon nézzetek szét kicsit vagy látogassatok meg minket a stúdiónkban ahol számtalan előhívott kép közül lehet szemezgetni.

350.000 ft

Oltári Csomag

Egy csomag mind felett!
tartalmaz mindent, amit a kisebb csomagok valamint kaptok egy weblapot, élő közvetítést, digitális meghívót, meghívó kisfilmet.
 
a weboldalon elérhető lesz a térképes ülésrend, az időpontok, az elkészült filmek, fotók, visszaszámláló, a meghívó kisfilm és bármi amit szeretnétek megmutatni a nagy világnak.

 

595.000 ft

Az oltári csomag tartalmazza, de a többi csomaghoz is választható az ÉLŐ KÖZVETÍTÉS. Ez esetben bizony nagyobb létszámmal kell jelen lennünk. Minimum 4 főre van szükség, hogy zökkenőmentesen tudjuk közvetíteni a Nagy Napot, de a létszám függ az operatőrök számától. Maximális 4 kameraszögből tudunk figyelni Benneteket, hogy ne maradjunk le semmiről. A közvetítés legegyszerűbb és legkönnyebben elérhető módja, talán a saját Facebook oldalatok, vagy egy előre meghirdetett youtube link. 
Az élő közvetítés díja függ az operatőri létszámtól, és a helyszíni adottságoktól. Érdeklődjetek személyesen!